Начало За нас Клиенти Партньори Архив новини Контакт
 

ABBYY FineReader 8.0

Лого-Abbyy

ABBYY FineReader 8.0 Corporate Edition

ABBYY FineReader 8.0 Corporate Edition e предназначен за малки, средни и големи фирми и в допълнение на ABBYY FineReader 8.0 Professional Edition притежава следните възможности:

Abbyy FineReader 8.0 Corporate Edition

  • Автоматизирана мрежова инсталация - ABBYY FineReader 8.0 Corporate Edition позволява на администраторите да инсталират софтуера дистанционно от сървъра върху работните станции чрез Active Directory, Microsoft Systems Management Server или команден ред.
  • Поддръжка на мрежови сканиращи устройства - комбинират функциите на скенер, принтер, копир и факс и е предназначена за работни групи, използващи многофункционални периферни устройства и цифрови копирни машини. ABBYY FineReader добавя OCR функционалност към устройствата, позволявайки ви да разпознавате и съхранявате сканирани изображения автоматично.
  • Hot Folder & Scheduling - Тази опция ви позволява да задавате папки, намиращи се на локален диск, мрежово устройство или FTP сървър, които да се наблюдават от FineReader. Всеки път, когато в тези папки се добавят нови документи или изображения, FineReader ги обработва автоматично във фонов режим. Вие можете също да планирате времето за стартиране на задачите за разпознаване и обработка.
  • Сътрудничество в мрежата - Потребителите могат да ползват общо потребителски речници и езици в локалната мрежа: даден потребител може да добавя специфични термини, а неговите колеги да ги ползват от други работни станции. Възможна е също групова работа с автоматизирани задачи.
  • Разпределена обработка на документи - С ABBYY FineReader Corporate Edition, вие можете да разпределяте процеса за конвертиране на документи в рамките на вашата мрежа. Различни потребители могат да обработват, разпознават и проверяват един и същ пакет документи едновременно.

Системни изисквания:

Процесор Intel® Pentium®/ Celeron®/Xeon™, AMD K6/ Athlon™/Duron™/Sempron™ - 500 MHz или по-мощен
Памет 128 МB системна памет
HDD 350 МB от свободното пространство на твърдият диск
Операционни системи Windows: Windows 2000, Windows XP, Windows Vista, Microsoft® Windows® Server 2003

ABBYY FineReader 8.0 Professional Edition

ABBYY FineReader 8.0 Professional Edition е предназначен за индивидуални потребители и малки фирми и се отличава с:

Abbyy FineReader 8.0 Professional Edition

  • Висока прецизност на OCR разпознаване - ABBYY FineReader 8.0 Professional Edition разпознава изображения от дигитални камери, скенери и факсове на 179 езика и ги конвертира в документи, които могат да бъдат редактирани. В същото време програмата запазва оформлението на текста и графичната информация.
  • Бързо и сигурно PDF конвериране – Можете да конвертирате PDF файл в редактируем формат на MS Word, MS Excel, MS PowerРoint и обратно, както и да осъществявате промени в текста и да съхраните файла отново в PDF формат. За сигурност на PDF файловете, има опция за парола и за 128 битово криптиране.

За ваше удобство

  • ABBYY FineReader 8.0 Professional Edition Ви предлага възможност за Автоматично управление – само с едно щракване на мишката можете да изпълнявате многократни задачи, а със Screen Shot Reader – да разпознавате текстове, вградени в екрани. Удобство за работа създават дружелюбният интерфейс и указателят за четене и сканиране.

Системни изисквания:

Процесор Intel® Pentium®/ Celeron®/Xeon™, AMD K6/ Athlon™/Duron™/Sempron™ - 500 MHz или по-мощен
Памет 128 МB системна памет
HDD 350 МB от свободното пространство на твърдият диск
Операционни системи Windows: Windows 2000, Windows XP, Windows Vista, Microsoft® Windows® Server 2003

Задайте вашите въпроси
 
В тази форма можете да отправите запитване за интересуващ Ви продукт и да получите информация и актуална ценова оферта на посочен e-mail или факс.
Продукт:
Допълнителна информация:
Име:
E-mail:
Тел./факс:
Моля въведете кода:
 
Copyright © 2002-2013 TESS Partners Ltd. Всички права запазени.