Начало За нас Клиенти Партньори Архив новини Контакт
 

Интернет решения

Уеб решения

Регистър на сградите в режим на етажна собственост Софтуерно WEB решение за създаване и поддържане на публичен регистър на сградите в режим на етажна собственост

Нов софтуерен продукт - във връзка с необходимостта от създаване и поддържане на публичен електронен регистър на сградите в режим на етажна собственост, съгласно Наредба N:3 от 17.06.2009г. към Закона за управление на етажната собственост.

Уеб базирана информационна система за Общини- Уеб Модул

Цел: Граждани и фирми ползващи услугите на администрацията /организацията/ да се запознаят в удобно за тях време със статуса на:

  • Подадени от тях документи в администрацията – резолюции, движение,готови изходящи документи.
  • Финансовия статус и евентуалните задължения към администрацията.

Улесняване дейността на Организацията. Достъп до широк кръг от информация. Справки. Прозрачност.Изпълнение на изискванията на ЗЕУ за предоставяне на електронни услуги.

Уеб базирана информационна система за Администрации- Уеб Модул

Интернет портал

Пътнически портал Бибитка Портал за пътнически превози Бибитка.ком

Bibitka.com- Интернет портал за пътнически превози (лицензирани превозвачи), резервационна, динамична информационна система.Интернет страници

Сана Финанси САНА ФИНАНСИ

САНА ФИНАНСИ е застрахователен посредник от нов вид, чиято цел е да осигурява на своите клиенти най-точна информация за условията, тарифите и предимствата на предлаганите от застрахователните компании продукти.

Адвокатско дружество Калоянов, Гергьовски, Петкова енд Ко Адвокатско дружество Калоянов, Гергьовски, Петкова енд Ко

Адвокатско дружество "Калоянов, Гергьовски, Петкова енд Ко" разполага с екип от адвокати с опит в различни области на гражданското право, както и добре подготвен помощен персонал, което ни позволява да предоставяме юридическо обслужване и консултации в различни области на клиенти както в България, така и в чужбина.

Джей Кей Енд Партнерс ООД Джей Кей Енд Партнерс ООД

Джей Кей енд Партнерс е фирма за бизнес консултации и вътрешен одит. Тя предоставя професионални услуги в областта на вътрешният одит и контроли, спазване на Американския закон SOX, управление на риска и финансови консултации.

Планинари Планинари

Сайт на Планинарска виртуална общност.

Задайте вашите въпроси
 
В тази форма можете да отправите запитване за интересуващ Ви продукт и да получите информация и актуална ценова оферта на посочен e-mail или факс.
Продукт:
Допълнителна информация:
Име:
E-mail:
Тел./факс:
Моля въведете кода:
 
Copyright © 2002-2013 TESS Partners Ltd. Всички права запазени.