Начало За нас Клиенти Партньори Архив новини Контакт
 

Имаме удоволствието да Ви представим
нашата Великденска промоция:
Актуване + Kaspersky® Anti-Virus!
На цена от 139 евро!


Валидност - до 15 май 2005!

АКТУВАНЕ

Програма за автоматизирано изграждане на регистър от актове за общинска или държавна собственост. Печат на бланки за актуване, както при въвеждане на нов акт, така и след корекции по него. Поддържат се и досиета към актовете, в които можете да въведете информация за квартал, парцел, населено място и т.н. Мощен филтър и гъвкаво търсене по единични или комбинирани критерии, изготвяне на разнообразни справки.

Kaspersky® Anti-Virus

Надеждна защита срещу инфекции
Kaspersky® Anti-Virus Personal постоянно наблюдава всички потенциални източници на вирусни инфекции: електронната поща, интернет, CD и други. Personal Pro също защитава и всички части от вашия персонален компютър: системната памет, boot-сектора, файловете, базите данни и т.н.

Защита в реално време
Kaspersky® Anti-Virus осигурява сканиране за вируси в реално време, проверявайки файловете всеки път, когато биват създавани, отваряни или копирани. Всички локални и мрежови устройства се наблюдават автоматично или според правила, дефинирани от клиента.

Надеждна защита на електронната поща
Kaspersky® Anti-Virus автоматично извършва сканиране в реално време на всички електронни писма - входящи и изходящи. Важно е, че проверява и дезинфектира входящите писма още преди да са влезли в пощенската кутия. Решението поддържа и бази данни на различни имейл клиенти и може да дезинфектира базите данни Microsoft Outlook и Microsoft Outlook Express при поискване.

Ежечасни ъпдейти на антивирусните бази данни
Нови вируси се появяват всеки ден. Сигурността, че Вашата антивирусна база данни е осъвременена е важна част от предпазването на компютъра Ви от вируси. Kaspersky Lab осигурява безплатни ъпдейти на антивирусните бази данни на всеки час.

За всякакви допълнителни въпроси - моля свържете се с нас!

* Посочената цена е без ДДС и важи за пакета от двата продукта в посочения период на промоцията!

Към продуктовата листа на Kaspersky >>>

Задайте вашите въпроси
 
В тази форма можете да отправите запитване за интересуващ Ви продукт и да получите информация и актуална ценова оферта на посочен e-mail или факс.
Продукт:
Допълнителна информация:
Име:
E-mail:
Тел./факс:
Моля въведете кода:
 
Copyright © 2002-2013 TESS Partners Ltd. Всички права запазени.