Начало За нас Клиенти Партньори Архив новини Контакт
 

Софтуер за Управление на Автопарк - "Сек Транс"

TESS Partners има удоволствието да Ви представи уеб базирано решение за управление на автопарк. В зависимост от нуждите на организацията, то може да бъде достъпно само в нея или и извън пределите и.

Продуктът е проектиран така, че да е от полза на всяка фирма, притежаваща служебни автомобили. Без значение дали софтуера се ползва за нуждите на голям холдинг или на едноличен търговец, с него се работи еднакво лесно. При попълване на номенклатури и документи, записвате информация само в полетата, които касаят Вашата дейност.

“СЕК ТРАНС” разполага с множество инструменти за анализ и планиране. Можете да видите какви разходи предстои да направите към определена дата или след определен пробег за всеки конкретен автомобил.

Разполагате с анализ за разхода на гориво, като реалният разход за всеки автомобил е съпоставен със зададената разходна норма. Продуктът автоматично създава досие на автомобила, в което се вижда на конкретна дата в кой обект е бил зачислен, както и от кой шофьор е бил управляван. Уникалният дървовиден финансов анализ Ви позволява да представите извършените разходи синтетично или аналитично по: типове, видове, автомобили, дати, сервизи, обекти, фирми, градове, като и в произволна комбинация.

За по- детайлна информация, вижте приложения файл (pdf формат)

Демо версия на ПП "Сек Транс" може да намерите тук. За достъп до системата, използвайте Вашето потребителско име и парола. В случай, че нямате такива, моля пишете ни на info@tesspartners.com, и ние ще Ви изпратим.

Единственото изискване, към продукта е инсталиран Mozilla Firefox, през който зареждате ПП "Сек Транс"
В базата има въвеждани вече данни, като автомобили, водачи, сервизи, застрахователи и прочие, както и отразени разходи и предстоящи такива. За оптимално добър изглед, може да използвате функцията Full screеn на Firefox, в която се влиза и излиза с натискане на бутон F11 от клавиатурата.

Задайте вашите въпроси
 
В тази форма можете да отправите запитване за интересуващ Ви продукт и да получите информация и актуална ценова оферта на посочен e-mail или факс.
Продукт:
Допълнителна информация:
Име:
E-mail:
Тел./факс:
Моля въведете кода:
 
Copyright © 2002-2013 TESS Partners Ltd. Всички права запазени.