Начало За нас Клиенти Партньори Архив новини Контакт
 

Symantec Gateway Security 320, 360, 360 R

Symantec

В резюме:

 • Достъпна, високопроизводителна технология;
 • Лесна за инсталиране;
 • Минимални разходи за поддръжка;
 • Сигурна безжична връзка.

Характеристики:

 • Шест различни системи в един пакет;
 • Сигурна високопроизводителна VPN връзка "gateway to gateway";
 • Налагане на политики за защита срещу вируси на повечето клиентски инсталации на Symantec;
 • Система за откриванена пробив в сигурността (Intrusion Detection);
 • Система за отстраняване на пробив в сигурността (Intrusion Prevention);
 • Филтриране на интернет трафика по съдържание;
 • Бърз, висококапацитивен интернет Gateway с един WAN порт (двоен WAN порт с разпределение на натоварването и агрегация на ширината на канала при модели 360/360R);
 • 4 порта 10/100 LAN Switch (8 портов 10/100 LAN Switch в моделите от серията 360/360R);
 • Опция за сигурна безжична LAN връзка.

Мощна защита за малки компютърни мрежи

Серията Symantec Gateway Security 300 представлява гама от високопроизводителни, лесни за поддръжка мрежови устройства за малки бизнес потребители. Тя комбинира първокласна Firewall защита, надежден Internet Gateway и опция за сигурна безжична връзка - всичко това в едно достъпно решение. С опростена инсталация, включени в устройството лицензи и лесноуправляеми функции като Symantec LiveUpdate, продуктите от серия 300 предлагат сигурна и високоскоростна връзка с минимални разходи за поддръжка.

Отличен продкут за вашия малък бизнес

Малките компютърни мрежи имат не по-малка нужда от защита от останалите. От друга страна малките компании не притежават ресурсите за закупуване на скъпи и сложни за поддръжка мрежови решения. Ето защо Symantec дъздадоха Symantec Gateway Security 300 Series. Това лесно за управление устройство ще повиши ефективността на вашата компютърна мрежа, осигурявайки надеждна връзка и стабилна защита.

Сигурно, надеждно, лесноуправляемо

Устройството включва шест различни технологии за защита - Firewall защита на ниво пакет, криптирани IPsec VPN връски, система за откриване на пробив в сигурността (Intrusion Detection), ситема за защита срещу пробив в сигурността (Intrusion Protection), филтриране трафика по съдържание и централизирано налагане на политики за сигурност на повечето клиентски инсталации на продукти на Symantec. Мрежовият компонент е също така и мултифункционален. Той поддържа локални мрежи с превключване на пакетите (LAN Switching), надеждно споделяне на интернет връзката (Internet Connection Sharing), маршрутизиране (Routing) и заменяемост, заедно с опционален модул за безжичен LAN със защитен канал. Лесното инсталиране и уеб базираният интерфейс за настройка и наблюдение опростяват изключително инсталацията и поддръжката му.

Готово за употреба и лесно за актуализиране

Устройството се предлага с необходимия му за задействането му софтуер, а вграденият лиценз ще Ви даде възможност да избегнете проблемите по лицензирането и да спестите разходите за месечни такси. Освен това LiveUpdate поддържа firmware-a винаги актуален. Освен това получавате от Symantec и 90 дена първокласна техническа поддръжка.

Към продуктовата листа на Symantec >>>

Задайте вашите въпроси
 
В тази форма можете да отправите запитване за интересуващ Ви продукт и да получите информация и актуална ценова оферта на посочен e-mail или факс.
Продукт:
Допълнителна информация:
Име:
E-mail:
Тел./факс:
Моля въведете кода:
 
Copyright © 2002-2013 TESS Partners Ltd. Всички права запазени.