Начало За нас Клиенти Партньори Архив новини Контакт
 

Тейлърман - продукт за шивашки фирми

Продуктът “Тейлърман” е разработен въз основа анализ на дейността на шивашката фирма и основната му функция е да дава цялостна картина на дейността, като спомага за по-професионалното и по-мащабно управление и улеснява изключително администрирането и извличането на информация. Системата е пригодима към динамичните изисквания на потребителите. Поддържа както всички възможни операции и функции на добре организирана система на шивашкото производство, така и мощен аналитичен апарат и гъвкава система за справки, която дава информация за състояния и възможности за планиране.

Аналитичният му апарат е удобен за вътрешно счетоводство, планиране на производството, изготвяне на специализирани документации.

Използването на маршрутни карти води до намаляване времето за обработка на данните от производството и до изключване възможността от злоупотреби – броят на извършените операции отговаря на броя на произведените изделия.
С използването му се отнема натоварването на административния апарат и се снижават разходите по контрол и управление.

Демоверсия може да изтеглите от тук >>>

Тейлърман - продукт за шивашки фирми

Желаем Ви успешна и приятна работа с продукта!

Задайте вашите въпроси
 
В тази форма можете да отправите запитване за интересуващ Ви продукт и да получите информация и актуална ценова оферта на посочен e-mail или факс.
Продукт:
Допълнителна информация:
Име:
E-mail:
Тел./факс:
Моля въведете кода:
 
Copyright © 2002-2013 TESS Partners Ltd. Всички права запазени.