Начало За нас Клиенти Партньори Архив новини Контакт
 

Microsoft Windows Vista

Лого - Windows Vista

Системни изисквания

Минималните хардуерни изисквания за Windows Vista съвместими компютри, които осигуряват основната функционалност на новата операционна система и гарантират сигурна и надеждна работа, както и ползването на иновации в организирането и бързо намиране на информация.

Windows Vista Capable PC

На пазара е новата операционна система на Microsoft Windows Vista. Продукта предлага на потребителите увереност при работа с персоналния компютър благодарение на опростената настройка и съвременните опции за защита и надеждност. С нейна помощ можете моментално да откриете, което търсите в своя компютър или в интернет. Можете по-ефективно да използвате преносимия си компютър и да поддържате по-добра връзка с помощта на усъвършенстваните възможности за мрежово свързване и първокласните мобилни екстри.

Процесор Процесор 800 MHz 32-bit (x86) или 64-bit (x64)
Памет 512 MB системна памет
Видео карта Видео карта поддържаща DirectX 9
HDD 20 GB, с поне 15GB свободно място
Оптично устройство CD-ROM устройство

За да подсигурите пълната функционалност на новата операционна система налична в изданието Windows Vista Premium , (като например Windows Aero, 3D flip и др.) конфигурациите е необходимо да отговарят на следните минимални параметри:

Windows Vista Premium Ready PC

Процесор Процесор 1 GHz 32-bit (x86) или 64-bit (x64)
Памет 1 GB системна памет
Видео карта Видео карта c 128 MB графична памет (минимум) поддържаща DirectX 9 with a WDDM driver, Pixel Shader 2.0 and 32bpp
HDD 40 GB HDD (15 GB free space)
Оптично устройство DVD-ROM

За да подсигурите пълната функционалност на новата операционна система налична в изданието Windows Vista Premium , (като например Windows Aero, 3D flip и др.) конфигурациите е необходимо да отговарят на следните минимални параметри:

Версии:

Версии Предназначение Начин на продажба Характеристики
Home Basic За домашни потребители. Минимални изисквания към машините. Подобрена стабилност и сигурност на системата. Пакети (FPP) OEM лицензи Нови системи за търсене и организиране на файлове. Подобрена защита. Нов Web browsing. Родителски контрол.
Home Premium За домашни потребители. За забавление и работа. Пълноценна и стабилна работна среда. Пакети (FPP) OEM лицензи Всичко от Home basic + Aero ефекти, Media Center, HD Home Movie Publishing. Гъвкави средства за отдалечена работа.
Business За малки и средни фирми. Централизирано управление на компютрите. Пакети (FPP) Ъпгрейд по OV договори OEM лицензи Подобрена мрежова функционалност. Надежност, защита на данни, сигурност. Ресурси за Small Business.Платформа за бизнес приложения.
Enterprise За фирми с развита IT структура. Оптимални разходи за управление и поддръжка на софтуера. Софтуерно осигуряване (SA) Всичко от Business версията + криптиране с Windows BitLockerTM Drive. Всички езикови потребителски интерфейси. Подсистема за Unix приложения.
Ultimate Най-пълната версия за работа и забавления. Най-добрите възможности за бизнес Пакети (FPP) OEM лицензи Всичко от Home Premium и Business версиите + подобрена защита с Windows Bitlocker. Богата мрежова функционалност.

Към продуктовата листа>>>

Задайте вашите въпроси
 
В тази форма можете да отправите запитване за интересуващ Ви продукт и да получите информация и актуална ценова оферта на посочен e-mail или факс.
Продукт:
Допълнителна информация:
Име:
E-mail:
Тел./факс:
Моля въведете кода:
 
Copyright © 2002-2013 TESS Partners Ltd. Всички права запазени.