Начало За нас Клиенти Партньори Архив новини Контакт
 

Уеб базирана информационна система за Общини- Уеб Модул

Във връзка с изискванията на Закона за електронното управление (ЗЕУ) за предоставянето на електронни услуги на гражданите и фирмите Ви предлагаме готово решение реализирано във втората половина на 2008 година в няколко общини, за достъп и справки до общинските регистри. Той подсигурява информационното обслужване на гражданите и фирмите съгласно съвременните изисквания. 

Уеб информационна система

1. Модул за външни лица – предоставя възможност за Деловодни и Финансови справки по Интернет на граждани и фирми по регистрационен номер – статус на заявлението, готови документи, отговори, резолюции и пр.

2. Модул за вътрешни за организацията лица – резолюции, насочвания за изпълнение, многообразни справки и сроков контрол за изпълнение.

Демо версия на Модула за вътрешни за организацията лица може да намерите тук. За достъп до системата, използвайте Вашето потребителско име и парола. В случай, че нямате такива, моля пишете ни на info@tesspartners.com, и ние ще Ви изпратим.

За по- детайлна информация, вижте приложения файл (pdf формат)

При интерес, както и при подготвяне на концепции за кандидатстване с проекти по Европрограмите, моля свържете се с нас за допълнителна информация.

 

Задайте вашите въпроси
 
В тази форма можете да отправите запитване за интересуващ Ви продукт и да получите информация и актуална ценова оферта на посочен e-mail или факс.
Продукт:
Допълнителна информация:
Име:
E-mail:
Тел./факс:
Моля въведете кода:
 
Copyright © 2002-2013 TESS Partners Ltd. Всички права запазени.